donderdag feb 22

Referenties

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Angela - Altijdliefde.nl

Begin vorig jaar had ik een idee voor een leuk en kleurrijke website waarop men alles over liefde kon plaatsen. Na het informeren bij diverse bedrijven ben ik uit eindelijk bij Qualitas Design gekomen omdat zij simpelweg leuke tarieven hanteerden. Na een eerste gesprek was ik overtuigd van hun kunnen en wilde ik het wel proberen. Het voordeel bij Qualitasdesign was ook dat ik pas hoefde te betalen wanneer ik helemaal tevreden was met de website. Ik kon dus ten alle tijden annuleren zonder bijkomende kosten.

Tijdens het bouwen van de website werd ik periodiek op de hoogte gehouden van de voortgang. Gedurende deze periode werd mij voortdurend gevraagd naar mijn mening en wat ik anders wilde hebben of nog miste. Doordat ik QualitasDesign tussentijds bij kon sturen is de website precies zo geworden hoe ik het voor ogen had.

Al met al ben ik uiterst tevreden met de service van Qualitasdesign.nl en raad ik dit dan ook iedereen aan die een goede website zoekt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Met vriendelijke groet,

Angela - www.altijdliefde.nl


SRP Security

Wij van SRP Security zijn een beveiligingbureau welke op zoek was naar een website waarop duidelijk was wat wij doen en aan onze eisen voldeed. Allereerst hebben wij een website laten maken door een vriend van de zaak. Ook al was dit gratis, voldeed het totaal niet aan onze eisen en bleek de website niet professioneel genoeg. Een website is in veel gevallen ook het eerste gezicht van een onderneming. Een goede website straalt vertrouwen uit en moet ook meteen kunnen tonen wat wij aan kunnen bieden.

Qualitasdesign heeft voor ons een website gecreeerd welke professionaliteit uitstraalt, uitnodigend is voor clienten en natuurlijk overzichtelijk is. Van stap 1 tot oplevering waren wij betrokken bij het ontwerp en dit heeft zeker baat gehad bij het uiteindelijke resultaat. De website wordt goed bezocht en daarnaast krijgen we goede reacties van clienten over de website.

Qualitasdesign...TOP!!!

Carlos - www.srpsecurity.nl