donderdag feb 22
All Items

Hieronder vind u een overzicht van de voltooide websites welke door Qualitas Design ontworpen zijn

Chuva betekent “regen” in het Portugees/ Braziliaans en regen heeft natuurlijk alles te maken met hun producten. Zij kozen ook voor Chuva, omdat de Braziliaanse cultuur voor vrolijkheid en kleurrijkheid staat. Dit laten ze graag terugkomen in hun jassen om zo het regenachtige Nederlandse straatbeeld op te fleuren.

Vriendschap Rotterdam heeft als motto ‘sport verbroedert’. Door sport worden jongeren met verschillende culturele achtergronden met elkaar in contact gebracht. Met inwoners van allerlei verschillende culturele achtergronden is Rotterdam één van de kleurrijkste steden in het land.

MasterZ Events is begonnen op 1 februari 2007. Het idee achter MasterZ Events was het opzetten van attractieve sportevenementen voor de liefhebbers van het spelletje.

IncasSupport is landelijk actief. Vanuit onze vestigingen verrichten zij voornamelijk werkzaamheden voor bedrijven in het midden en kleinbedrijf en voor (sport)verenigingen. zij verzorgen de incasso van uw uitstaande vorderingen, ongeacht de grootte of de grondslag van het te incasseren bedrag.

KoerierCompany beschikt over gemotiveerde koeriers door heel de Randstad. Dankzij hun efficiente aanpak, flexibele houding en expertise op het gebied van plannen zijn zij in staat alle (spoed)verzendingen/transporten dag en nacht te verzorgen. Elke keer weer, doen zij er werkelijk alles aan om aan de verwachtingen te voldoen.

Inspiratie biedt participatie is een project waarin jongeren tussen de 16 en 27 geinspireerd worden om een actieve bijdrage te laten leveren aan de maatschappij. Van je eigen straat tot de andere kant van de wereld. Als je iets wilt, kun je het bereiken.

Arsenal Soccer School Rotterdam, een onderdeel van Arsenal Soccer Schools Holland, heeft als doel om jeugdvoetballers in Rotterdam te helpen ontwikkelen naar zijn of haar persoonlijke doelen op o.a. sportief vlak.

Altijdliefde.nl is dé website waar relatie ervaringen, tips en adviezen worden gegeven. 

ASAH staat voor Association of Students of African Heritage. De studenten vereniging is opgericht voor en door studenten die hun roots direct of indirect kunnen herleiden naar Afrika en voor degenen die affiniteit hebben met het Afrikaans continent.